Recept

Paprikové lusky po rumunsku

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 8313

Ingredience

1 ks Cibule
4 polévková lžíce Olej stolní
400 g Paprika zelená
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 130 kcal
Kilojoule 545kJ
2% Sacharidy 7 g
13% Tuky 10 g
7% Sodík 142 mg
9% Bílkoviny 5 g

Paprikové lusky po rumunsku postup přípravy receptu:

1

Papriky spaříme v horké osolené vodě, vychladíme a necháme okapat.

2

Na třetině oleje osmahneme jemně nakrájenou cibuli dorůžova, zalijeme rozmíchanými vejci, osolíme, opepříme a za stálého míchání necháme vejce srazit.

3

Míchanými vejci plníme paprikové lusky a dusíme je na zbylém tuku s trochou vývaru.

4

Podáváme s rýží, přelité vlastní šťávou.

Poznámka

Použijeme zelené papriky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept