Jednoduchý recept

Spaghettini s bottargou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (24%)
ID receptu: 8317

Ingredience

45 g Bottarga
200 ml Olej olivový
1 ks Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
500 g Těstoviny Spaghettini
5 l Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 635 kcal
Kilojoule 2 656kJ
18% Sacharidy 64 g
49% Tuky 37 g
2% Sodík 40 mg
26% Bílkoviny 14 g

Spaghettini s bottargou postup přípravy receptu:

1

Těstoviny uvaříme dle návodu na obalu,scedíme a přendáme na pánev.

2

Do špaget zamícháme nasekaný česnek,petrželku a olej.Posypeme bottargou, dochutíme pepřem a podáváme horké.

Poznámka

bottarga - sušené jíkry z parmice nebo tuňáka

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept