Jednoduchý recept

Bucatini se strouhankou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (24%)
ID receptu: 8318

Ingredience

10 ks Ančovička - filety
1 polévková lžíce Kapary sterilované
125 ml Olej olivový
1 polévková lžíce Olivy černé
1 špetka Pepř černý mletý
125 g Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
500 g Těstoviny Bucatini
5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 638 kcal
Kilojoule 2 670kJ
20% Sacharidy 71 g
35% Tuky 26 g
27% Sodík 533 mg
49% Bílkoviny 28 g

Bucatini se strouhankou postup přípravy receptu:

1

Na pánvi s těžkým dnem rozpálíme olej, přidáme ančovičky. Mícháme dokud se v oleji nerozpustí.

2

Bucatini uvaříme dle návodu na obalu. Mezitím si nasucho upražíme strouhanku - asi 5 minut.

3

Uvařené a scezené těstoviny dáme do vyhřáté mísy. Přidáme strouhanku, kapary, olivy a zbylý olej a dobře promícháme. Pokapeme omáčkou z ančoviček. Promícháme, opepříme a můžeme podávat.

Poznámka

ančovičky - 10 filetů olivy - nasekané

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept