Jednoduchý recept

Ražniči z vepřového masa

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 28 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 8331

Ingredience

2 ks Cibule
125 ml Olej stolní
1 špetka Sůl
400 g Vepřové maso libové

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 539 kcal
Kilojoule 2 256kJ
1% Sacharidy 5 g
65% Tuky 49 g
3% Sodík 60 mg
33% Bílkoviny 18 g

Ražniči z vepřového masa postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na kousky, lehce je naklepeme, osolíme a potřeme olejem.

2

Na jehly napichujeme střídavě maso a cibuli, naloupanou po vrstvách na plátky.

3

Ražniči pečeme na rožni po každé straně asi 3-4 minuty.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept