Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 8336
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 ks Cibule
2 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
3 ks Okurky nakládané
3 polévková lžíce Olej stolní
8 ks Paprikové lusky čerstvé
5 g Petržel - nať
4 ks Rajčata
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 138 kcal
Kilojoule 579kJ
6% Sacharidy 21 g
8% Tuky 6 g
157% Sodík 3 g
5% Bílkoviny 3 g

Bulharský salát postup přípravy receptu:

1

Papriky opečeme na plotýnce, zchladíme je studenou vodou a oloupeme. Rozpůlíme je a zbavíme semen.

2

Omytá rajčata nakrájíme na plátky, okurky nakrájíme na kostičky a cibuli na kroužky.

3

Vše polijeme marinádou z octa, oleje, soli a petrželky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept