Jednoduchý recept

Musaka s dýní

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 8348

Ingredience

250 g Cibule
1 ks Dýně
500 g Maso mleté - mix
1 špetka Skořice mletá
1 kávová lžička Sůl
100 g Tuk
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 772 kcal
Kilojoule 3 232kJ
15% Sacharidy 55 g
74% Tuky 56 g
12% Sodík 246 mg
38% Bílkoviny 21 g

Musaka s dýní postup přípravy receptu:

1

Oloupeme, rozčtvrtíme a zbavíme semen dýni, dužinu nakrájíme na plátky a posolíme.

2

Oloupeme cibuli, nakrájíme a na rozpáleném tuku v pánvi osmahneme. Přidáme mleté maso, půl lžičky skořice a za stálého podlévání vodou do měkka podusíme.

3

Vymažeme pekáč máslem a dno poklademe plátky dýně, na ně dáme vrstvu podušeného masa, vrstvy střídáme, poslední vrstva musí být dýně. 30 minut zapékáme ve vyhřáté troubě.

Poznámka

Podáváme teplé s čerstvým pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept