Jednoduchý recept

Rýžová polévka se salámem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 8370

Ingredience

2 l Hovězí vývar základní
200 g Kapusta hlávková
150 g Klobása Chorizo
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Petržel - nať
200 g Rýže loupaná
1 hrst Sýr Parmezán
1 špetka Sůl
7 ks Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 482 kcal
Kilojoule 2 018kJ
19% Sacharidy 67 g
19% Tuky 14 g
57% Sodík 1 g
43% Bílkoviny 24 g

Rýžová polévka se salámem postup přípravy receptu:

1

Salám a cibuli nakrájíme nadrobno, kapustu na proužky. Vše společně se solí zpěníme na rozpáleném oleji. Chvíli restujeme, poté zalijeme vývarem a cca 30min provaříme.

2

Přidáme rýži a vaříme dalších cca 15min.

3

Ochutíme nasekanou petrželkou, pepřem, strouhaným parmazánem, rozdělíme do misek a ihned podáváme.

Poznámka

Můžeme použít také salám nebo italskou klobásu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept