Jednoduchý recept

Bramborový krém s krevetami a pórkem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 8372

Ingredience

1 kg Brambory
1 ks Cibule
200 g Krevety tygří - loupané
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej olivový
1 ks Pórek
1 l Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 459 kcal
Kilojoule 1 919kJ
18% Sacharidy 66 g
20% Tuky 15 g
62% Sodík 1 g
45% Bílkoviny 25 g

Bramborový krém s krevetami a pórkem postup přípravy receptu:

1

Brambory oloupeme a nakrájíme na kousky. Rozehřejem máslo a olej a zpěníme na něm nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme brambory a krátce orestujeme. Podlijeme vařícím vývarem a cca 10min povaříme.

2

Mezitím vyloupeme krevety, odstraníme střívka a cca 2min orestujeme na rozehřátém oleji. Bílou část pórku nakrájíme na kolečka a osmahneme.

3

Uvařené brambory spolu s vývarem rozmixujeme, polévku rozdělíme do misek, ozdobíme krevetami a pórkem a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept