Jednoduchý recept

Dušené hovězí nudličky s fazolemi

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 8373
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
200 g Fazolky ve slaném nálevu - sterilované
400 g Hovězí svíčková
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej olivový
2 polévková lžíce Paprika mletá sladká
1 ks Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Rozmarýn čerstvý
1 kávová lžička Sůl
100 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 280 kcal
Kilojoule 1 171kJ
2% Sacharidy 7 g
16% Tuky 12 g
19% Sodík 382 mg
41% Bílkoviny 23 g

Dušené hovězí nudličky s fazolemi postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na nudličky, cibuli nadrobno a papriku na kostičky.

2

Rozehřejeme lžíci másla a 2lžíce oleje a necháme na něm zpěnit cibuli. Přidáme nakrájenou papriku a restujeme cca 5min.

3

Poté přisypeme maso a zaprášíme mletou paprikou. Podlijeme vínem a vaříme cca 10min. Nakonec ochutíme solí.

4

Fazole mezitím propláchneme a necháme okapat. Krátce je prohřejeme na lžíci másla, ochutíme rozmarýnem a podáváme s dušenými nudličkami.

Poznámka

Použijeme nejlépe italské fazole cannellini.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept