Recept

Polévka brynzová Demikát s vejcem

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 8374

Ingredience

250 g Brambory
50 g Cibule
1 špetka Kmín celý
40 g Máslo čerstvé
1 špetka Paprika mletá sladká
10 g Pažitka
120 g Sýr Brynza
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
5,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 226 kcal
Kilojoule 944kJ
3% Sacharidy 10 g
23% Tuky 17 g
9% Sodík 179 mg
17% Bílkoviny 9 g

Polévka brynzová Demikát s vejcem postup přípravy receptu:

1

Oloupané brambory nakrájíme na kostky a vložíme do osolené vařící vody s kmínem a nakrájenou cibulí. Uvaříme doměkka.

2

Potom přidáme brynzu, stáhneme z ohně a brynzu necháme prohřát.

3

Před podáváním do polévky všleháme vejce a přidáme máslo utřené s paprikou a pažitkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept