Jednoduchý recept

Tvarohová nádivka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 838

Ingredience

1 špetka Citronová kůra
100 g Cukr krupice
1 ks Cukr vanilka
50 g Hrozinky
30 g Máslo čerstvé
500 g Tvaroh jemný
4 ks Vaječný bílek slepičí
2 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

84% Kalorie 1,649 kcal
Kilojoule 6 901kJ
51% Sacharidy 184 g
72% Tuky 54 g
15% Sodík 301 mg
207% Bílkoviny 116 g

Tvarohová nádivka postup přípravy receptu:

1

Utřeme společně máslo, cukr, vanilinový cukr, žloutky a přidáme tvaroh, citronovou kůru a omyté rozinky.

2

Nakonec do nádivky zlehka vmícháme sníh ušlehaný ze 4 bílků.

3

Tvarohovou nádivku používáme při přípravě buchet nebo koláčů.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept