Jednoduchý recept

Rybí filé se sýrem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 8391

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
500 g Filé z aljašské tresky
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
3 polévková lžíce Protlak rajčatový
120 g Sýr Eidam cihla 30%
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 221 kcal
Kilojoule 924kJ
1% Sacharidy 5 g
11% Tuky 8 g
3% Sodík 58 mg
56% Bílkoviny 32 g

Rybí filé se sýrem postup přípravy receptu:

1

Necháme rozmrazit rybí filé a opláchneme studenou vodou, osušíme a naporcujeme. Pokapeme porce masa citronovou šťávou, posypeme sladkou paprikou a osolíme.

2

Nastrouháme tvrdý sýr.

3

Rozehřejeme na pánvi olej a opečeme porce filé po obou stranách.

4

Filé i s výpekem rozložíme do pekáče. Potřeme rajským protlakem a posypeme nastrouhaným sýrem.

5

Zapékáme 20 minut ve vyhřáté troubě.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami a zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept