Jednoduchý recept

Nákyp z rybího filé s lučinou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 8395

Ingredience

1 ks Cibule
1 ks Citronová šťáva
600 g Filé z aljašské tresky
1 ks Květák
3 polévková lžíce Mléko polotučné
3 polévková lžíce Olej stolní
2 ks Sýr Lučina - termizovaný
1 špetka Sůl
3 ks Vaječný bílek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 394 kcal
Kilojoule 1 650kJ
5% Sacharidy 17 g
27% Tuky 20 g
9% Sodík 184 mg
72% Bílkoviny 41 g

Nákyp z rybího filé s lučinou postup přípravy receptu:

1

Očistíme a na růžičky rozebereme květák a uvaříme v osolené vodě do měkka.

2

Slijeme a necháme okapat, nasekáme na malé kousky.

3

Necháme lehce rozmrazit rybí filé a nakrájíme na kostky a pokapeme citronovou šťávou.

4

Oloupeme cibuli, nakrájíme ji najemno.

5

Rozehřejeme na pánvi dvě lžíce oleje, zpěníme cibuli a přidáme ryby, které opečeme.

6

V míse smícháme kousky filé s nasekaným květákem a osolíme.

7

Vymažeme zapékací mísu a dáme do ní směs filé a květáku.

8

Zalijeme zapékací směsí - utřeme sýry s bílky, osolíme a zředíme mlékem, aby vzniklo řidší těstíčko.

9

45 minut zapékáme v předehřáté troubě.

10

Nákyp potřeme zbytkem oleje a podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept