Jednoduchý recept

Brambory s kysaným zelím a bůčkem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 8405
Kategorie: Maso

Ingredience

500 g Brambory
2 ks Cibule
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 špetka Sůl
300 g Vepřový bok uzený
500 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 291 kcal
Kilojoule 1 217kJ
8% Sacharidy 27 g
20% Tuky 15 g
56% Sodík 1 g
26% Bílkoviny 15 g

Brambory s kysaným zelím a bůčkem postup přípravy receptu:

1

Oloupeme brambory, nakrájíme na kostky a ve slané vodě uvaříme téměř do měkka. Propláchneme studenou vodou zelí a necháme okapat.

2

Na kousky nakrájíme bůček a cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka.

3

Do zapékací mísy naskládáme vrstvu cibule a bůčku, pak vrstvu brambor, které osolíme a opepříme a pokračujeme vrstvou zelí. Postup opakujeme a končíme bramborami, které posypeme nakrájeným bůčkem.

4

40 minut zapékáme ve vyhřáté troubě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept