Jednoduchý recept

Králík s hořčicí a pálenkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 8443
Kategorie: Maso

Ingredience

1 polévková lžíce Hořčice
600 g Králičí maso
1 dl Martell cognac
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 345 kcal
Kilojoule 1 442kJ
0% Sacharidy 1 g
23% Tuky 17 g
13% Sodík 255 mg
54% Bílkoviny 30 g

Králík s hořčicí a pálenkou postup přípravy receptu:

1

Zadek z králíka odblaníme, osolíme a potřeme hořčicí.

2

V pekáči rozehřejeme máslo, maso na něj vložíme. Zpočátku pečeme bez podlévání, později maso trochu podlijeme.

3

V době pečení maso často poléváme vypečenou šťávou.

4

Upečeného králíka vyjmeme na mísu, přelijeme šťávou, pak koňakem, zapálíme a podáváme.

Poznámka

Jako přílohu podáváme smažené brambory a saláty.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept