Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 845

Ingredience

500 g Cuketa
0,5 l Hovězí vývar základní
20 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř bílý
140 g Pstruh uzený
100 ml Smetana 33% (šlehačka)
1 špetka Sůl
0,3 l Víno bílé
1 stroužek Česnek
2 ks Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 351 kcal
Kilojoule 1 467kJ
7% Sacharidy 24 g
22% Tuky 16 g
22% Sodík 431 mg
27% Bílkoviny 15 g

Cuketový krém postup přípravy receptu:

1

Omyté cukety podélně rozpůlíme. Jednu polovinu nakrájíme na kostičky, přidáme oloupanou, jemně nasekanou šalotku, jemně nasekaný česnek a jednu polovinu nadrobno nakrájeného pstruha.

2

V hrnci rozehřejeme máslo s 1 lžící oleje. Zpěníme šalotku, česnek, přidáme cukety a pstruha. Vše krátce podusíme. Přilijeme vývar, víno, osolíme, opepříme a přikryté zvolna vaříme 15-20 minut doměkka.

3

Druhou polovinu cukety nakrájíme na drobné kostičky a dozlatova je opečeme na rozehřátem oleji.

4

Nakrájíme na kostičky druhou polovinu pstruha. Ušleháme smetanu.

5

Polévku rozmixujeme a procedíme přes síto.

6

Krém znovu rozehřejeme a přidáme ušlehanou smetanu. Rozdělíme do talířů a posypeme cuketovými kostičkami a nakrájeným pstruhem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept