Labužnické kotlety - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 25 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Labužnické kotlety
Celkový čas: | 25 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | cerna |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (23%) |
ID receptu: | 8456 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
1 polévková lžíce | Olej stolní |
1 polévková lžíce | Omáčka sójová |
2 ks | Rajčata |
4 ks | Vepřové kotlety |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 2g |
---|---|
Cholesterol | 69,9mg |
Draslík | 437,8mg |
Vláknina | 960,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,7mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 5,1mg |
Vitamín E | 0,4mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,8mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Olej stolní, Rajčata mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Omáčka sójová, Vepřové kotlety mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Labužnické kotlety postup přípravy receptu:
1 | Omyté kotlety lehce naklepeme, potřeme sójovou omáčkou a necháme marinovat do druhého dne. |
2 | Potom maso po jedné straně opečeme v rozpáleném oleji, obrátíme a poklademe plátky rajčete. Pod poklicí dopékáme 5 minut. |
3 | Podáváme se smaženými hranolky a tatarskou omáčkou. |