Recept

Vepřové kotlety po neapolsku

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 8464

Ingredience

2 polévková lžíce Olej stolní
2 ks Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
1 špetka Sůl
4 ks Vepřové kotlety
1 stroužek Česnek
150 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 225 kcal
Kilojoule 943kJ
1% Sacharidy 5 g
17% Tuky 13 g
6% Sodík 116 mg
40% Bílkoviny 22 g

Vepřové kotlety po neapolsku postup přípravy receptu:

1

Jemně utřený česnek osmahneme na oleji, přidáme omyté, naklepané kotlety a po obou stranách je opečeme dozlatova. Maso vyjmeme, osolíme, opepříme a uložíme na teplé místo.

2

Do oleje vmícháme rajčatový protlak rozmíchaný se lžící vody, očištěné a jemně nakrájené papriky a nakrájené žampiony. Dusíme pod pokličkou asi 15 minut. Potom vložíme kotlety a dusíme doměkka.

3

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept