Pomazánka Budapešť - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Pomazánka Budapešť
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | filmova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (25%) |
ID receptu: | 8469 |
Kategorie: | Ostatní |
Ingredience
1 ks | Cibule |
1 polévková lžíce | Kečup |
1 kávová lžička | Paprika mletá sladká |
1 špetka | Sůl |
250 g | Tvaroh jemný |
Nutriční hodnoty jedné porce
4% Kalorie 84 kcal
Kilojoule 350kJ
2% Sacharidy 6 g
2% Tuky 2 g
3% Sodík 59 mg
20% Bílkoviny 11 g
Uhlovodany | 2g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 42,4mg |
Vláknina | 1g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 2,0mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Paprika mletá sladká, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Kečup, Tvaroh jemný mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Pomazánka Budapešť postup přípravy receptu:
1 | Oloupanou cibuli nastrouháme, přidáme tvaroh, papriku, kečup a sůl. Vše důkladně utřeme. |
2 | Pro zjemnění můžeme přidat lžíci smetany. |
3 | Vychlazenou pomazánku podáváme na bílém pečivu. |