Předkrm z matjesů - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 0 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Předkrm z matjesů
Celkový čas: | 0 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 0 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Foglarka |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (25%) |
ID receptu: | 8480 |
Kategorie: | Studené předkrmy |
Ingredience
100 g | Celer bulvový |
1 ks | Cibule |
1 špetka | Cukr krupice |
200 g | Matjesy - filet |
1 kávová lžička | Ocet vinný |
1 špetka | Sůl |
150 dl | Zakysaná smetana |
Nutriční hodnoty jedné porce
1484% Kalorie 29,278 kcal
Kilojoule 122 500kJ
125% Sacharidy 449 g
3972% Tuky 2,979 g
616% Sodík 12 g
590% Bílkoviny 332 g
Uhlovodany | 449g |
---|---|
Cholesterol | 8g |
Draslík | 22g |
Vláknina | 7g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 9,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 145,5mg |
Vitamín E | 66,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 25,9mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Celer bulvový, Cibule, Cukr krupice, Ocet vinný, Sůl, Zakysaná smetana mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Matjesy - filet mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Předkrm z matjesů postup přípravy receptu:
1 | Matjesy, cibuli a celer nakrájíme, promícháme se smetanou, octem, solí cukrem a dáme vychladit. |