Jednoduchý recept

Sardinky v remuládě

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 8483
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 špetka Cukr krupice
1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
100 g Majolka
2 ks Okurky nakládané
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Petržel - nať
1 balení Sardinky v oleji
1 dl Smetana 33% (šlehačka)
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 342 kcal
Kilojoule 1 433kJ
2% Sacharidy 6 g
44% Tuky 33 g
108% Sodík 2 g
10% Bílkoviny 6 g

Sardinky v remuládě postup přípravy receptu:

1

Ze sardinek slijeme olej a dáme je na 30 minut do studené vody. Scedíme a necháme okapat.

2

Majonézu osolíme, opepříme přidáme hořčici, citrónovou šťávu, špetku cukru a vyšleháme.

3

Vmícháme najemno nasekanou okurku a předem uvařená, nasekaná vejce, jemně nakrájenou petržel a sardinky. Na závěr lehce přimícháme šlehačku.

4

Necháme vychladit.

Poznámka

Podáváme s bílým pečivem. Místo citrónové šťávy můžeme dát ocet. Sardinky volíme větší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept