Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 8495
Kategorie: Maso

Ingredience

0,5 ks Celer bulvový
1 ks Cibule
400 g Krůtí prsa
1 špetka Majoránka
1 ks Mrkev kořen
1 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Petržel kořen
5 dl Pivo světlé 10% 3,9% obj.
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 261 kcal
Kilojoule 1 090kJ
4% Sacharidy 14 g
127% Tuky 96 g
9% Sodík 179 mg
43% Bílkoviny 24 g

Krůtí od pípy postup přípravy receptu:

1

Zeleninu včetně cibule nakrájíme na tenké nudličky a v rozpáleném oleji opékáme.

2

Omyté maso nakrájíme na kostky a přidáme k zelenině. Vše opečeme, osolíme, opepříme a podlijeme trochou piva. Za stálého podlévání pivem dusíme doměkka. Před koncem dušení přidáme špetku majoránky.

3

Měkké maso vyjmeme a zeleninu se šťávou rozmixujeme.

4

Podáváme s rýží, s těstovinami nebo s noky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept