Recept

Fusilli se zeleninou a pečenou krůtou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 8502

Ingredience

8 ks Chřest bílý
250 g Cuketa
250 g Krůtí stehna
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Sůl
1 špetka Tymián sušený
400 g Těstoviny Fusilli

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 575 kcal
Kilojoule 2 406kJ
21% Sacharidy 77 g
23% Tuky 17 g
6% Sodík 119 mg
44% Bílkoviny 25 g

Fusilli se zeleninou a pečenou krůtou postup přípravy receptu:

1

Krůtí stehna vykostíme, maso nakrájíme na kostky a v kastrolu osmahneme na lžíci rozehřátého másla a lžíci oleje dorůžova.

2

Maso vyjmeme, do kastrolu přidáme zbytek másla a oleje, naběračku vody a podusíme nakrájený chřest a na kostičky nakrájenou cuketu.

3

Mezitím těstoviny uvaříme v osolené vodě al dente a scedíme.

4

Maso promícháme se zeleninou, ochutíme tymiánem, solí, prohřejeme a podáváme s těstovinami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept