Jednoduchý recept

Pečené parmice s bramborami a rajčátky

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 8512
Kategorie: Maso

Ingredience

500 g Brambory
1 špetka Majoránka
1 polévková lžíce Olej olivový
100 g Pancetta
1 kg Parmice
1 špetka Pepř bílý
150 g Rajčata Cherry
1 kávová lžička Sůl
50 ml Víno bílé
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 513 kcal
Kilojoule 2 145kJ
5% Sacharidy 17 g
30% Tuky 23 g
33% Sodík 661 mg
99% Bílkoviny 55 g

Pečené parmice s bramborami a rajčátky postup přípravy receptu:

1

Vykuchané ryby omyjeme, osušíme, po stranách i uvnitř potřeme hrubou solí a poklademe větvičkami majoránky.

2

Oloupané brambory povaříme cca 3min v osolené vodě, slijeme a orestujeme na rozpáleném oleji spolu se slaninou nakrájenou na kostičky.

3

Plech vyložíme pečicím papírem, pokapeme vínem, rozložíme na něj ryby, přidáme opečené brambory a pečeme 20min v troubě předehřáté na 200C. Poté přidáme cherry rajčátka, ochutíme je solí, pepřem, majoránkou a pečeme ještě 5min.

4

Hotové ryby i se zeleninou rozdělíme na talíře a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept