Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 8518

Ingredience

1 ks Cibule
250 g Hrách loupaný
1 špetka Kmín celý
1 špetka Majoránka
250 g Rýže loupaná
2 polévková lžíce Sádlo škvařené
0,5 kávová lžička Sůl
400 g Vepřové maso libové
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 758 kcal
Kilojoule 3 171kJ
26% Sacharidy 93 g
33% Tuky 25 g
5% Sodík 104 mg
65% Bílkoviny 37 g

Hrachovec postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na větší kousky, vložíme do kastrolu na sádlo s cibulí a česnekem, osolíme, okmínujeme, podlijeme vodou a upečeme (nebo udusíme).

2

Přebraný hrách a rýži uvaříme a promícháme s upečeným (nebo udušeným) masem i se šťávou. Osolíme, přidáme majoránku a v troubě chvíli zapečeme.

3

Podáváme se zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept