Recept

Uzené maso v kysaném zelí

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 8526

Ingredience

500 g Brambory vařené ve slupce
1 ks Cibule
1 špetka Kmín celý
1 špetka Pepř černý mletý
50 g Slanina vepřová
50 g Sádlo škvařené
0,5 kávová lžička Sůl
600 g Vepřová uzená plec
2 dl Zakysaná smetana
500 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 688 kcal
Kilojoule 2 877kJ
9% Sacharidy 34 g
66% Tuky 49 g
94% Sodík 2 g
57% Bílkoviny 32 g

Uzené maso v kysaném zelí postup přípravy receptu:

1

Zapékací mísu nebo pekáček vymažeme sádlem, vložíme plátky vařených brambor, okmínujeme, opepříme a osolíme.

2

Potom na brambory klademe plátky vařeného uzeného masa a pokryjeme je kysaným zelím podušeným na slanině a cibuli. Nakonec vše zalijeme smetanou a dáme zapéci do trouby.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept