Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 8529
Kategorie: Maso

Ingredience

600 g Maso mleté - mix
1 dl Mléko polotučné
200 g Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
1 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

46% Kalorie 915 kcal
Kilojoule 3 829kJ
3% Sacharidy 9 g
118% Tuky 88 g
6% Sodík 117 mg
34% Bílkoviny 19 g

Bifteky z mletého masa postup přípravy receptu:

1

Žemli nakrájíme na plátky, zvlhčíme mlékem a necháme nasáknout. Vymačkanou žemli rozmělníme, přidáme maso, vejce, pepř, sůl a vše dobře promícháme.

2

Ze vzniklé hmoty utvoříme osm tenkých bifteků a po obou stranách je opečeme v rozehřátém oleji.

3

Ihned podáváme se smaženými hranolky a tatarskou omáčkou nebo s hořčicí a jemně nasekanou cibulí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept