Předkrm z rybího filé - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 25 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Předkrm z rybího filé
Celkový čas: | 25 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | Foglarka |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (25%) |
ID receptu: | 8532 |
Kategorie: | Studené předkrmy |
Ingredience
1 kávová lžička | Citronová šťáva |
1 špetka | Cukr krupice |
4 ks | Filé z aljašské tresky |
0,5 ks | Jogurt bílý |
1 kávová lžička | Křen |
1 ks | Majolka |
1 polévková lžíce | Olej stolní |
1 špetka | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 1g |
---|---|
Cholesterol | 167,5mg |
Draslík | 26,1mg |
Vláknina | 86,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 2,2mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,9mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Citronová šťáva, Cukr krupice, Jogurt bílý, Křen, Olej stolní, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Filé z aljašské tresky, Majolka mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Předkrm z rybího filé postup přípravy receptu:
1 | Osolené filé osmažíme z obou stran na oleji. |
2 | Necháme vychladnout. Majolku smícháme s jogurtem, solí, strouhaným křenem, cukrem, citrónovou šťávou a nalijeme na porce filé. |
Poznámka
Křen dáme dle chuti.