Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 8538
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 ks Cibule
1 kávová lžička Citronová šťáva
50 g Hrášek
800 g Kapr obecný
250 g Majolka
1 dl Mléko polotučné
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
150 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 774 kcal
Kilojoule 3 238kJ
2% Sacharidy 8 g
85% Tuky 64 g
8% Sodík 158 mg
70% Bílkoviny 39 g

Marinovaný kapr postup přípravy receptu:

1

Cibuli a zeleninu nakrájíme na kolečka, vložíme do osolené a okyselené vody, přidáme rybu a uvaříme doměkka.

2

Majonézu zředíme mlékem, přidáme vařenou zeleninu a hrášek. Dochutíme citrónovou šťávou a nalijeme na porce kapra.

3

Necháme v chladu uležet.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept