Sardinkové kremrole - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 35 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Sardinkové kremrole
Celkový čas: | 35 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 15 minut |
Autor: | Foglarka |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (25%) |
ID receptu: | 8539 |
Kategorie: | Studené předkrmy |
Ingredience
250 g | Listové těsto |
10 dkg | Máslo čerstvé |
1 balení | Sardinky v oleji |
Nutriční hodnoty jedné porce
23% Kalorie 449 kcal
Kilojoule 1 877kJ
6% Sacharidy 23 g
52% Tuky 39 g
0% Sodík 0 mg
7% Bílkoviny 4 g
Uhlovodany | 0,0mg |
---|---|
Cholesterol | 49,0mg |
Draslík | 0,0mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 28,0mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Listové těsto, Máslo čerstvé, Sardinky v oleji mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Sardinkové kremrole postup přípravy receptu:
1 | Listové těsto vyválíme na plát a natáčíme na trubičky pro výrobu kremrolí. Upečeme v prudce vyhřáté troubě. |
2 | Vychladlé plníme pomazánkou ze sardinek nebo jinou, dle chuti. |
Poznámka
Pomazánku připravíme utřením másla se sardinkami.