Jednoduchý recept

Italská zeleninová polévka

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 854
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

150 g Anglická slanina
2 ks Brambory zimní
2 ks Celer bulvový
2 ks Celer řapíkatý
2 stroužek Česnek
1 ks Chilli paprička sušená
1 ks Cibule
100 g Datle sušené
100 g Fazolové lusky zelené
0,5 ks Fenykl sladký - hlíza
100 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
5 ks Kapusta hlávková
2 ks Mrkev kořen
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 ks Petržel - nať
3 ks Rajčata
100 g Špagety, Makarony vařené
1 kávová lžička Sůl
1,5 l Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

45% Kalorie 880 kcal
Kilojoule 3 683kJ
40% Sacharidy 144 g
186% Tuky 139 g
85% Sodík 2 g
74% Bílkoviny 41 g

Italská zeleninová polévka postup přípravy receptu:

1

Fazole namočíme přes noc do studené vody.

2

Všechnu zeleninu očistíme a nakrájíme na kostičky. Na kostičky nakrájíme i slaninu.

3

Ve velkém hrni rozehřejeme olej a dáme zesklovatět slaninu, potom cibuli a česnek.

4

Přidáme připravené fazole, nakrájenou zeleninu, koření a vše vaříme doměkka.

5

Nakonec do polévky přidáme uvařené těstoviny a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept