Jednoduchý recept

Rybí šátečky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 8542
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

2 stroužek Česnek
1 ks Cibule
400 g Kapr obecný
4 polévková lžíce Kečup
500 g Lečo sterilované
500 g Listové těsto
2 polévková lžíce Olej stolní
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 780 kcal
Kilojoule 3 264kJ
17% Sacharidy 60 g
63% Tuky 47 g
20% Sodík 406 mg
51% Bílkoviny 29 g

Rybí šátečky postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme nadrobno, zpěníme na oleji, zasypeme paprikou, přidáme lečo, kečup, prolisovaný česnek, sůl a vše podusíme,

2

přidáme dušené rybí maso, znovu chvíly podusíme a nakonec přidáme vejce.

3

Necháme srazit a odstavíme. Těsto vyválíme, rozkrájíme na čtverce, naplníme směsí, přehneme okraje do čtverce a stlačíme. Potřeme rozšlehaným vejcem a upečeme ve vyhřáté troubě, dozlatova.

Poznámka

Pro verzi pikantní, dáme pálivou papriku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept