Papriky plněné tvarohovou pěnou - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Papriky plněné tvarohovou pěnou
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | jelito |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (16%) |
ID receptu: | 8543 |
Kategorie: | Studené předkrmy |
Ingredience
1 polévková lžíce | Máslo čerstvé |
4 polévková lžíce | Mléko polotučné |
4 ks | Paprika zelená |
1 kávová lžička | Pažitka |
1 špetka | Pepř černý mletý |
1 ks | Rajčata |
1 špetka | Sůl |
200 g | Tvaroh jemný |
Nutriční hodnoty jedné porce
6% Kalorie 113 kcal
Kilojoule 472kJ
2% Sacharidy 7 g
8% Tuky 6 g
3% Sodík 61 mg
17% Bílkoviny 10 g
Uhlovodany | 4g |
---|---|
Cholesterol | 6,7mg |
Draslík | 175,3mg |
Vláknina | 3g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 59,7mg |
Vitamín E | 0,4mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 5,9mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Paprika zelená, Pažitka, Rajčata, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Mléko polotučné, Pepř černý mletý, Tvaroh jemný mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Papriky plněné tvarohovou pěnou postup přípravy receptu:
1 | Papriky omyjeme, podélně rozkrojíme a zbavíme semen. |
2 | Tvaroh ušleháme s máslem, mlékem, solí pepřem a pažitkou do pěny. Papriky naplníme pěnou a ozdobíme dílkem rajčete. |