Jednoduchý recept

Růžičková kapusta na čínský způsob

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (24%)
ID receptu: 8575

Ingredience

2 ks Cibulka jarní
450 g Kapusta růžičková
1 kávová lžička Koření pěti vůní
1 kávová lžička Olej sezamový
1 kávová lžička Omáčka sójová

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 67 kcal
Kilojoule 279kJ
2% Sacharidy 8 g
2% Tuky 1 g
0% Sodík 1 mg
9% Bílkoviny 5 g

Růžičková kapusta na čínský způsob postup přípravy receptu:

1

Kapustičku zbavíme ovadlých lístků a nakrájíme na nudličky.Můžeme ji také nakrouhat v mixéru.

2

Jarní cibulku nakrájíme a spolu s kapustičkou dáme na rozehřátý olej na pánev osmahnout-asi 2 minuty.Nesmí mít nahnědlý odstín.Přidáme prášek z pěti druhů čínského koření a sójovou omáčku,promícháme a restujeme dokud zelenine nezměkne - asi 3 minuty.Můžeme podávat.

Poznámka

Takto připavená kapustička se hodí ke grilovanému masu,rybě nebo k dalším čínským jídlům.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept