Omeleta s kaprem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Omeleta s kaprem
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 5 minut |
Doba vaření: | 15 minut |
Autor: | jelen |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 8607 |
Kategorie: | Teplé předkrmy |
Ingredience
100 g | Kapr obecný |
1 polévková lžíce | Mléko polotučné |
1 polévková lžíce | Olej stolní |
1 špetka | Sůl |
30 g | Šunka dušená |
2 ks | Vejce slepičí |
Nutriční hodnoty jedné porce
20% Kalorie 402 kcal
Kilojoule 1 680kJ
0% Sacharidy 2 g
35% Tuky 26 g
22% Sodík 444 mg
67% Bílkoviny 38 g
Uhlovodany | 904,8mg |
---|---|
Cholesterol | 576,0mg |
Draslík | 488,5mg |
Vláknina | 0,0mg |
Vitamín A | 594,9mg |
Vitamín B6 | 0,4mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 1,6mg |
Vitamín E | 1,8mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 3,7mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Kapr obecný, Olej stolní, Sůl, Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Mléko polotučné, Šunka dušená mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Omeleta s kaprem postup přípravy receptu:
1 | Porci kapra osolíme a opečeme na rozpáleném oleji z obou stran. |
2 | Skoro měkkou ji zalijeme vejci rozšlehanými se solí, mlékem a |
3 | nakrájenou šunkou. |
4 | Krátce zapečeme v troubě. |
Omelety nám moc chutnají takže musím vyzkoušet