Jednoduchý recept

Rybí dýchánek

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 8608
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Petržel - nať
2 ks Rajčata
50 g Sardinky v oleji
1 špetka Sůl
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 471 kcal
Kilojoule 1 971kJ
3% Sacharidy 10 g
45% Tuky 34 g
24% Sodík 485 mg
62% Bílkoviny 35 g

Rybí dýchánek postup přípravy receptu:

1

Ušleháme tuhý sníh z bílků, osolíme, vmícháme žloutky, mouku a směs nalijeme do vymazané a moukou vysypané pánve.

2

Upečeme ve vyhřáté troubě. Oloupaná rajčata nakrájíme a podusíme na oleji, přidáme pokrájené olejovky, petželku, sůl, pepř

3

a prohřejeme.

4

Hotovou omeletu potřeme rybí pomazánkou, přehneme a teplou podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

 
WeNdY96
Rybí dýchánek
Děláme podobné blink

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept