Recept

Parmice na páře s česnekovou omáčkou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 8612
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
1 špetka Estragon
50 ml Mléko polotučné
2 kávová lžička Olej olivový
1 špetka Oregano sušené
160 g Parmice
1 špetka Petržel - nať
100 g Špenát listový čerstvý
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 305 kcal
Kilojoule 1 275kJ
3% Sacharidy 10 g
18% Tuky 14 g
21% Sodík 418 mg
64% Bílkoviny 36 g

Parmice na páře s česnekovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Na omáčku stroužky česneku oloupeme a rozdělíme na polovinu. Zalijeme studenou vodou, přivedeme k varu a cca 1min povaříme. Vodu slijeme a postup opakujeme ještě 2x.

2

Poté rozehřejeme mléko, přidáme okapaný česnek, špetku soli a krátce povaříme.

3

Rozmixujeme a přidáme najemno nasekané bylinky.

4

Filety parmice podusíme 3-4min na páře, špenát spaříme vroucí vodou a ochutíme olejem.

5

Na talíř rozložíme špenát, poklademe filety parmice, ochutíme česnekovou omáčkou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept