Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 300 minut
Doba přípravy: 150 minut
Doba vaření: 150 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 8615
Kategorie: Maso

Ingredience

nádivka
2 ks Brambory
1 ks Cibule
4 polévková lžíce Mouka bramborová
4 špetka Pepř černý mletý
1,5 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
Plněné telecí hrudí
3 stroužek Česnek
3 polévková lžíce Olej stolní
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
2 kávová lžička Sůl
1500 g Telecí hruď
125 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 594 kcal
Kilojoule 2 487kJ
2% Sacharidy 7 g
55% Tuky 41 g
32% Sodík 648 mg
82% Bílkoviny 46 g

Plněné telecí hrudí postup přípravy receptu:

1

Telecí hrudí vykostíme a maso prořízneme ostrým nožem. Vzniklý prostor naplníme nádivkou.

2

Maso zašijeme, potřeme solí, pepřem a česnekem.

3

Vložíme do pekáče s rozehřátým tukem, přilijeme 1/2 šálku horké vody a necháme péct asi 1,5 hodiny. V průběhu pečení asi po 3/4 hodiny maso otočíme a dopečeme.

4

5

Nádivka:

6

Nastrouháme na hrubém struhadle syrové brambory, přidáme vejce, nadrobno nakrájenou cibuli, bramborovou mouku, sůl a pepř. Vše dobře promícháme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept