Jednoduchý recept

Ananas s dušeným telecím pupkem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 180 minut
Doba přípravy: 180 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 8638

Ingredience

400 g Ananas
1 ks Badyán
40 g Cukr krupice
3 ks Kardamom
30 ml Olej olivový
700 g Telecí pupek (bok)
1 l Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 682 kcal
Kilojoule 2 855kJ
17% Sacharidy 62 g
42% Tuky 32 g
60% Sodík 1 g
76% Bílkoviny 43 g

Ananas s dušeným telecím pupkem postup přípravy receptu:

1

Telecí maso svinuté orestujeme na rozpáleném oleji, zalijeme vroucím vývarem a na mírném ohni necháme dusit cca 3hodiny.

2

Oloupaný ananas nakrájíme na kostičky a marinujeme cca půl hodiny se semínky z tobolek kardamomu a badyánem.

3

V pánvi zkaramelizujeme cukr s kapkou vody, přidáme ananas i se šťávou, koření vyjmeme a vaříme dokud se ananas nevysuší.

4

Hotové telecí maso nakrájíme na plátky a podáváme teplé s karamelizovaným ananasem.

Poznámka

Příprava 3h + marinování ananasu

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept