Jednoduchý recept

Anežka-polévka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 8654
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

50 g Anglická slanina
1 l Hovězí vývar základní
500 g Králičí maso
20 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Polévkové koření
0,5 dl Stará myslivecká
1 špetka Sůl
100 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

61% Kalorie 1,203 kcal
Kilojoule 5 033kJ
3% Sacharidy 13 g
89% Tuky 67 g
175% Sodík 3 g
230% Bílkoviny 130 g

Anežka-polévka postup přípravy receptu:

1

Na slanině nebo bůčku podusíme králíka, podléváme vývarem.

2

Hotové maso vykostíme, nakrájíme, přidáme do vývaru a povaříme

3

s kořením, přidáme mysliveckou a kousek másla.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept