Anežka-polévka - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 0 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Anežka-polévka
Celkový čas: | 0 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 0 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Foglarka |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (25%) |
ID receptu: | 8654 |
Kategorie: | Čiré polévky |
Ingredience
50 g | Anglická slanina |
1 l | Hovězí vývar základní |
500 g | Králičí maso |
20 g | Máslo čerstvé |
1 špetka | Pepř černý mletý |
1 špetka | Polévkové koření |
0,5 dl | Stará myslivecká |
1 špetka | Sůl |
100 g | Zelenina kořenová |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 12g |
---|---|
Cholesterol | 343,0mg |
Draslík | 2g |
Vláknina | 4g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 2,7mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 4,0mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 32,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Anglická slanina, Hovězí vývar základní, Králičí maso, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Pepř černý mletý, Polévkové koření, Stará myslivecká, Zelenina kořenová mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Anežka-polévka postup přípravy receptu:
1 | Na slanině nebo bůčku podusíme králíka, podléváme vývarem. |
2 | Hotové maso vykostíme, nakrájíme, přidáme do vývaru a povaříme |
3 | s kořením, přidáme mysliveckou a kousek másla. |