Jednoduchý recept

Pappardelle se zvěřinovým ragú

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 215 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 190 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 8660

Ingredience

1 ks Bobkový list
40 g Celer řapíkatý
40 g Cibule
1 ks Hřebíček
10 ks Jalovec
40 g Mrkev kořen
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
400 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
1 ks Skořice celá
550 g Srnčí plec
2 polévková lžíce Sýr Parmezán
1 kávová lžička Sůl
400 g Těstoviny Pappardelle
4 l Voda pitná
300 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 640 kcal
Kilojoule 2 677kJ
22% Sacharidy 78 g
13% Tuky 10 g
19% Sodík 374 mg
88% Bílkoviny 49 g

Pappardelle se zvěřinovým ragú postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na kousky a rozsekáme v mixéru.

2

Mrkev, cibuli a česnek nakrájíme na kostičky a krátce cca 2-3min orestujeme v kastrolu na rozpáleném oleji. Přidáme maso a na prudkém ohni opékáme další 3min.

3

Přidáme nasekaná rajčata, zalijeme vínem a stejným množstvím vody.

4

Do pytlíčku z gázy vložíme skořici, jalovcové kuličky, hřebíček, celý pepř a bobkový list a přidáme k masu. Zakryjeme a vaříme na mírném ohni min. 3hodiny. Když je omáčka hotová, koření vyjmeme.

5

Těstoviny uvaříme v osolené vodě al dente, slijeme, promícháme se zvěřinovým ragú, posypeme parmazánem a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept