Jednoduchý recept

Fusilli s parmicí a fazolovou omáčkou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 8688

Ingredience

1 ks Cibulka jarní
400 g Fazole bílé sterilované
2 polévková lžíce Olej olivový
800 g Parmice
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 ks Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
320 g Těstoviny Fusilli
3 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 676 kcal
Kilojoule 2 830kJ
23% Sacharidy 82 g
16% Tuky 12 g
18% Sodík 368 mg
98% Bílkoviny 55 g

Fusilli s parmicí a fazolovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Těstoviny uvaříme v osolené vodě al dente a scedíme.

2

Mezitím slijeme fazole z nálevu, propláchneme a rozmixujeme se solí a pepřem na jemnou omáčku.

3

Jarní cibulku nakrájíme na kroužky, petrželku nasekáme najemno a společně zpěníme na rozpáleném oleji.

4

Přidáme 8 filetů parmice nakrájených na proužky a zprudka orestujeme. Podlijeme naběračkou vody z těstovin, promícháme, prohřejeme a udržujeme teplé.

5

Zbytek filet orestujeme kůží dolů cca 2min v nepřilnavé pánvi.

6

Fazolovou omáčku rozdělíme na talíře, na ni navrstvíme těstoviny, poklademe rybími filety, posypeme čerstvě mletým pepřem a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept