Bresaola s paprikami, parmazánem a hroznovým vínem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Bresaola s paprikami, parmazánem a hroznovým vínem
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | repa |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (20%) |
ID receptu: | 8689 |
Kategorie: | Studené předkrmy |
Ingredience
120 g | Bresaola - Sušená hovězí šunka |
135 g | Hroznové víno |
2 kávová lžička | Olej olivový |
150 g | Paprika žlutá |
1 špetka | Pepř černý mletý |
1 špetka | Sůl |
60 g | Sýr Parmezán |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 10g |
---|---|
Cholesterol | 33,9mg |
Draslík | 229,2mg |
Vláknina | 1g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 72,5mg |
Vitamín E | 0,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Bresaola - Sušená hovězí šunka, Hroznové víno, Paprika žlutá, Sůl, Sýr Parmezán mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Olej olivový, Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Bresaola s paprikami, parmazánem a hroznovým vínem postup přípravy receptu:
1 | Papriku omyjeme, rozkrojíme, odstraníme semínka, opláchneme a nakrájíme na kousky. |
2 | Bresaolu nakrájíme na tenké proužky, hroznové víno omyjeme a kuličky rozkrojíme na dílky. |
3 | Z parmazánu nastrouháme pomocí škrabky hoblinky. |
4 | Vše vložíme do mísy, ochutíme solí, pepřem, olivovým olejem a podáváme v malých miskách v množství cca 2 lžíce na osobou. |
Vypadá to skvěle