Jednoduchý recept

Bramboračka jemná

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 8692
Kategorie: Zahuštěné polévky

Ingredience

300 g Brambory
1 ks Cibule
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Petržel - nať
0,3 l Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
50 g Tuk
1 ks Vaječný žloutek slepičí
1250 ml Voda pitná
200 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 288 kcal
Kilojoule 1 205kJ
5% Sacharidy 17 g
30% Tuky 22 g
5% Sodík 102 mg
11% Bílkoviny 6 g

Bramboračka jemná postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme na jemno a na tuku ji osmahneme spolu se zeleninou nakrájenou na nudličky. Zalijeme vodou, osolíme, opepříme, přidáme na kostky nakrájené brambory a vaříme doměkka.

2

Do horké polévky zašleháme smetanu s rozšlehaným žloutkem. Prohřejeme a posypeme petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept