Jednoduchý recept

Těstoviny Campanelle s telecím ragú

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 8697
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 ks Cibule
1 ks Citrony
250 g Hrášek
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
50 g Sýr Parmezán
300 g Telecí plec
450 g Těstoviny Campanelle
100 ml Víno bílé
4 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 467 kcal
Kilojoule 1 955kJ
20% Sacharidy 74 g
10% Tuky 8 g
17% Sodík 340 mg
46% Bílkoviny 26 g

Těstoviny Campanelle s telecím ragú postup přípravy receptu:

1

Telecí maso nameleme nahrubo a společně s polovinou nadrobno nakrájené cibule a bobkovým listem orestujeme na rozpáleném oleji.

2

Poté zaprášíme moukou, zalijeme vínem, šťávou z poloviny citronu a naběračkou vody. Zakryté dusíme na středním plameni cca 15min. Přidáme hrášek a dusíme dalších cca 15min dokud nezměkne.

3

Ochutíme solí, pepřem, odstavíme, přidáme nasekanou petrželku, citronovou kůru a nastrouhaný parmazán.

4

Mezitím uvaříme těstoviny v osolené vodě al dente, scedíme, promícháme s ragú a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept