Jednoduchý recept

Dvojbarevné řízečky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (20%)
ID receptu: 8723
Kategorie: Maso

Ingredience

400 g Hovězí kýta
250 ml Hovězí vývar základní
2 kávová lžička Koření grilovací
5 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
4 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
100 g Sýr Eidam cihla 40%
400 g Vepřová kýta

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 563 kcal
Kilojoule 2 356kJ
1% Sacharidy 3 g
52% Tuky 39 g
24% Sodík 482 mg
86% Bílkoviny 48 g

Dvojbarevné řízečky postup přípravy receptu:

1

Maso naklepeme, osolíme, okořeníme a každý hovězí plátek položíme na vepřový. Obalíme v mouce tak, že přebytečnou mouku oklepeme a zbytek dobře přitlačíme.

2

Okraje masa trochu přehneme, stlačíme a smažíme na rozpáleném oleji po obou stranách.

3

Maso vyjmeme a do výpeku přidáme vývar a necháme přejít varem.

4

Řízečky posypeme strouhaným sýrem a přelijeme výpekem.

Poznámka

Podáváme s brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept