Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 876

Ingredience

2 dl Hovězí vývar základní
400 g Kůzlečí maso
500 g Mouka pšeničná hrubá
50 g Máslo čerstvé
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí
1 polévková lžíce Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 696 kcal
Kilojoule 2 911kJ
26% Sacharidy 94 g
23% Tuky 17 g
16% Sodík 313 mg
67% Bílkoviny 38 g

Jistebnický bouchanec postup přípravy receptu:

1

Mouku, vejce, sůl a vodu zaděláme ve velmi tuhé těsto a necháme odpočinout asi 15 minut.

2

Těsto nastrouháme na hrubém struhadle a rozprostřeme na vále. Po uschnutí opražíme v troubě dorůžova.

3

Umeleme pečené maso a přidáme k opraženému těstu.

4

Zalijeme osoleným vývarem, ve kterém jsme nejprve rozpustili máslo a dusíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept