Jednoduchý recept

Ryba na cibuli

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 8763

Ingredience

1 ks Bobkový list
2 ks Chilli paprička
1 špetka Cukr krupice
500 g Filé rybí
1 špetka Hořčice v prášku
1 špetka Hřebíček
6 polévková lžíce Ocet Sherry
6 polévková lžíce Olej arašídový (podzemnicový)
1 špetka Pepř černý mletý
2 kávová lžička Solamyl
1 špetka Sůl
1 kávová lžička Tymián sušený
250 ml Vývar rybí
1 špetka Zázvor mletý
500 g Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 312 kcal
Kilojoule 1 307kJ
7% Sacharidy 26 g
15% Tuky 11 g
14% Sodík 278 mg
101% Bílkoviny 57 g

Ryba na cibuli postup přípravy receptu:

1

Ve woku rozpálíme olej a cca 5-6min orestujeme šalotky nakrájené na kostičky.

2

Přidáme ocet, rybí vývar, rozdrobený bobkový list, hřebíček, zázvor, hořčici, pepř, tymián, drcené sušené chilli papričky, ochutíme solí a cukrem. Na mírném ohni opékáme 6-8min.

3

Rybí plátky omyjeme, osušíme, nakrájíme na kousky a obalíme ve škrobové moučce. Přidáme k cibuli a na mírném ohni zvolna 5-6min podusíme.

4

Rybu podáváme horkou, s omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept