Recept

Skopové dušené v kapustě

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 125 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 100 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 877

Ingredience

1 ks Cibule
1 ks Kapusta hlávková
150 g Klobása uzená
135 g Mouka pšeničná hladká T 650
5 špetka Pepř černý mletý
600 g Skopové maso přední
60 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

42% Kalorie 827 kcal
Kilojoule 3 462kJ
16% Sacharidy 59 g
66% Tuky 49 g
23% Sodík 467 mg
75% Bílkoviny 42 g

Skopové dušené v kapustě postup přípravy receptu:

1

Nakrájíme na kostičky slaninu a rozškvaříme.

2

Odblaníme a zbavíme maso loje, nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme a lehce obalíme v mouce. Maso prudce opečeme.

3

Vedle masa osmahneme najemno nakrájenou cibuli, podlijeme a dusíme do poloměkka.

4

Potom přidáme očištěnou, spařenou a na větší nudličky nakrájenou kapustu, česnek utřený se solí a necháme dodusit.

5

Oloupeme klobásu, nakrájíme na kolečka a přidáme ke směsi. Dle chuti osolíme, opepříme a krátce povaříme.

6

Podáváme s pečivem nebo chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept